Softvérová podpora rozhodovania v manažmente cien a tržieb - Remeňová, Katarína, 1982-
Systémy na podporu rozhodovania v riadení cien a tržieb. Identifikácia kľúčových analytických nástrojov obsiahnutých v softvérových riešeniach na podporu riadenia cien a tržieb v rôznych odvetviach. Zoznam najväčších spoločností poskytujúcich softvérové riešenia pre podporu riadenia cien a tržieb v odvetviach. Zoznam softvérov a ich kľúčových analytických nástrojov v riadení cien a tržieb.