Determinants of International Migration from Developing Countries to Czechia and Slovakia - Macková, Lucie
Migrácia z rozvojových krajín do Českej a Slovenskej republiky. Determinanty medzinárodnej migrácie z rozvojových krajín. Gravity model v migračmom výskume.