Práca na diaľku ako inovatívna forma organizácie práce - Skorková, Zuzana, 1979-
Charakteristika práce na diaľku. Anglické ekvivalenty pre prácu na diaľku. Výhody a nevýhody práce na diaľku. Inovatívne pracovné prostredie - coworkingové centrum. Hodnoty coworkingu. Coworkingové centrá podľa veľkosti. Prehľad vybraných coworkingových centier na Slovensku. Cena za prenájom kancelárií vo vybraných mestských častiach Bratislavy. Ceny za vstup do coworkingového priestoru vo vybraných centrách v Bratislave. Mesačné náklady pri práci z domu.