Efektívny podnikateľský model - existenčný základ startupu - Slávik, Štefan, 1955-
Širší a komplexnejší pohľad na startup a jeho podnikateľský model. Podnikateľský model a jeho súčasti ako významný faktor životaschopnosti sartupov. Užší a detailnejší pohľad na startup a podnikateľský model. Príčiny zlyhania startupov. Výsledky výskumu uskutočneného v rokoch 2015-2018. Ciele, výskumná vzorka a metódy. Výskumný nástroj - dotazník.