Drivers of Entrepreneurial Motivations: the Role of Institutional Quality - Rusu, Valentina Diana
Vyhodnotenie a analýza vplyvu kvality inštitúcií na úroveň počiatkov podnikateľskej činnosti, ale aj účinky na motiváciu jednotlivcov začať nové podnikanie a tým vstupovať do podnikateľskej činnosti.