Význam finančno-ekonomickej analýzy pri stanovení všeobecnej hodnoty podniku - Meheš, Marek
Problematika ohodnocovania podnikov v podmienkach Slovenskej republiky. Vybrané pojmy v oblasti ohodnocovania podnikov, základné metódy využívané na území SR na kvantifikáciu hodnoty podniku. Význam finančnej analýzy v procese stanovanie hodnoty podniku.