Moderné trendy v manažmente - komparácia výsledkov s prieskumami vo svete - Čambalíková, Andrea, 1990-
Zhodnotenie aktuálneho výskumu spoločnosti Bain and Company, ktorý je zameraný na monitorovanie správania a postojov vedúcich pracovníkov, mieru využitia jednotlivých manažérskych metód a nástrojov a posúdenie ich efektivity. Komparácia dosiahnutých výsledkov v oblasti využívania moderných trendov podnikmi na Slovensku v prepojení na zahraničné prieskumy zaoberajúce sa danou problematikou.