Formy vnútropodnikovej komunikácie v podniku - Barlašová, Terézia
Prehľad možností vnútropodnikovej komunikácie. Komunikácia medzi ľuďmi v organizácii na rovnakých pozíciách, komunikácia medzi nadriadeným a podriadeným pracovníkom. Formálna a neformálna komunikácia, vertikálna, horizontálna a diagonálna komunikácia. Manažérska komunikácia, jej základné a špecifické typy a funkcie manažérskej komunikácie.