Konkurencieschopnosť konania startupu - Tarišková, Natália, 1973-
Definícia podnikateľského tímu. Konanie podnikateľských tímov v startupe ako zdroj konkurencieschopnosti. Prehľad literárnych zdrojov a tézy výskumu podnikateľského tímu.