Evaluation of the Policies Supporting Cultural and Creative Industries in the Slovak Republic - Barteková, Mária, 1992-
Hodnotenie rôznorodých politík na podporu kultúry a kreatívneho priemyslu. Granty a európske fondy podporujúce tieto odvetvia. Stav v krajinách Vyšehradskej štvorky.