Hospodársky cyklus Slovenska s dôrazom na trh práce - Dugasová, Barbora, 1986-
Hodnotenie cyklického správania sa ukazovateľov trhu práce vo vzťahu k hospodárskemu cyklu krajiny prostredníctvom analýzy časových radov. Identifikácia konkrétneho ukazovateľa trhu práce, ktorý predstihuje vývoj hospodárskeho cyklu Slovenska.