Continuity as the Prerequisite for Lifelong Education - Kopeev, Zh.B
Analýza fungovania rôznych etáp systému celoživotného vzdelávania. Jeho rôzne charakteristiky. Jednou zo špecifík celoživotného vzdelávania je jeho diskrétny inštitucionálny základ. Implementácia kontinuity je hlavným faktorom a zároveň hlavným mechanizmom na úpravu rozporov medzi diskrétnosťou systému a nevyhnutnosťou zabezpečiť jeho integritu.