Diverzita očima českých firem - Veinbender, Kristína
Diverzita na pracovisku, ktorá zahŕňa národnosť, etnický pôvod, náboženstvo, zdravotný stav, vek. Európska charta diverzity podpísaná 7000 európskymi zamestnávateľmi. Jazyková bariéra v interkultúrnej komunikácii. Diverzifikované tímy, kde sú zastúpené rôzne vekové skupiny. Zameranie na vekový manažment. Materstvo nie je hendikep. Zamestnávanie osôb so zdravotným postihnutím.