Autisté mohou být platnými členy týmu - Kastler, Arthur William
Program Autism at Work spoločnosti SAP, ktorá už dlhodobo podporuje rôznorodosť svojich pracovných tímov. Prieskum Národnej autistickej spoločnosti vo Veľkej Británii, podľa ktorého 85 percent ľudí s diagnózou poruchy autistického spektra je nezamestnaných aj napriek tomu, že 60 percent má priemerné či nadpriemerné kognitívne schopnosti. Program Autism at Work v Prahe. Prijímací pohovor upravený tak, aby nedošlo k znevýhodneniu oproti ostatným záujemcom.