Jak budovat inkluzivní firemní kulturu - Tikalová, Jana
Diverzita na pracovisku. Dôležitá transparentnosť a dlhodobá stratégia s účelovými programami a aktivitami. Diverzita nie je len záležitosťou HR. Diverzita a inklúzia v záujme všetkých oddelení a tímov. Budovanie inkluzívnej firemnej kultúry.