Management of Raw-energy Recovery of Waste in Slovakia - Ferencz, Vojtech
Súčasné prístupy k zhodnocovaniu odpadu. Právne predpisy o odpadovom hospodárstve EÚ. Nakladanie s odpadmi - stratégia pre SR. Model materiálového a energetického zhodnocovania odpadu. Návrh podporných opatrení na implementáciu modulu.