Aggregation of Fuzzy Conformances - Hudec, Miroslav, 1969-
Konjunktívne a disjunktívne funkcie, strednohodnotové a hybridné funkcie. Agregácia atómových zhôd. Teória agregácie. Fitovanie funkcií na dáta. Agregačné zhody medzi atribútmi na vyhodnotenie najvhodnejších položiek z heterogénnych zdrojov údajov.