Fachliche Eignung im Slowakischen Finanzvermittlungs und Finanzberatungsrecht - Slezáková, Andrea, 1980-
Kvalifikačné požiadavky a ich význam v obore finančného sprostredkovateľstva a finančného poradenstva. Špeciálne školenia v danej oblasti. Odborná prax vo finančnom sektore a jednotlivé stupne odbornej kvalifikácie.