Modelování energetických systémů s prvky OZE - Kultan, Jaroslav, 1960-
Klady a zápory využívania obnoviteľných zdrojov energie (OZE). Problém udržania stability siete. Zmena režimu OZE. Režim elektrizačného systému pri využívaní OZE. Smart spotrebiče so zameraním na udržanie stability. Priestorové modely a ich úlohy.