Board Gender Diversity and Dividend Policy in Nigerian Listed Firms - Kajola Olugboyega, Sunday
Hodnotenie vplyvu podielu žien v riadiacich orgánoch z hľadiska dividendovej politiky 19 nigerijských firiem spotrebného priemyslu kótovaných v sedemročnom období 2010– 2016.