Pracovné zmluvy vedúcich zamestnancov - Kočiš, Juraj
Pojem vedúci zamestnanec, práva a povinnosti vedúceho zamestnanca. Voľba a vymenovanie ako predpoklad výkonu funkcie. Skončenie pracovného pomeru s vedúcim zamestnancom v priamej riadiacej pôsobnosti štatutárneho orgánu. Zákaz konkurencie. Skúšobná doba. Skončenie pracovného pomeru s vedúcim zamestnancom v skúšobnej dobe. Praktické príklady.