Má ešte pre slovenské spoločnosti zmysel využívať daňové raje? - Ištok, Michal
Možnosti využívania daňových rajov slovenskými spoločnosťami. Príklad využitia univerzálnej holdingovej spoločnosti ako financujúcej spoločnosti. Boj proti umelému využívaniu daňových rajov. Výmena informácií v rámci FATCA a DAC2/CRS. Predpokladaný vývoj do budúcnosti.