Superodpočet - štátna podpora financovania podnikového výskumu a vývoja alebo daňová pasca? - Šnircová, Jana, 1971-
Obsahové vymedzenie pojmu superodpočet nákladov na výskum a vývoj. Skúsenosti so superodpočtom v Českej republike. Superodpočet v číslach-zhodnotenie sily vládneho nástroja na podporu súkromných investícií do výskumu a vývoja.