Organic Food in Slovak Social Catering Facilities - Lacková, Alica
Názory a postoje majiteľov reštaurácií na použitie biopotravín pre prípravu jedál. Tri skupiny potenciálnych zákazníkov biopotravín. Stanovenie dôvodov pre spracovanie farmárskych surovín v stravovacích zariadeniach.