Zhrnutie o živnosti - Danajovičová, Katarína
Podmienky prevádzkovania živnosti stanovené v zákone č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní. Vznik a trvanie živnosti z hľadiska odvodov a daní. Status SZČO a vznik povinného poistenia. Povinnosti voči daňovému úradu. Živnosť popri zamestnaní. Živnosť popri štúdiu. Živnosť popri dôchodku. Pozastavenie živnosti. Zrušenie živnosti.