Odmeňovanie nepedagogických zamestnancov škôl a školských zariadení - Szabová, Jarmila
Právny predpis platný pre odmeňovanie nepedagogických zamestnancov škôl a školských zariadení - zákon č. 553/2003 Z. z. Novela zákona platná od 1. januára 2019. Kvalifikačné predpoklady a ich posudzovanie. Platové triedy a zaraďovanie zamestnancov do platových tried. Zaraďovanie do platových stupňov a započítaná prax. Funkčný plat, tarifný plat, osobný príplatok, ďalšie príplatky, odmena. Pôsobnosť Zákonníka práce.