Technológie v biznise menia pravidlá hry
Big data, mobilita, cloud, internet vecí, siete - súčasti novej digitálnej ekonomiky, ktorá v sebe skrýva obrovský potenciál. Využívanie cloudových služieb digitálnymi lídrami. Zvýšené riziká v oblasti súkromia a kybernetickej bezpečnosti. Zvyšovanie investícií do technológií. Ochrana citlivých dát v mobilných zariadeniach. Cloud a jeho výhody v podnikaní.