Odhaľte skrytú hodnotu úspešných predajov - Mišík, Martin
Ako súvisí úspech s optimizmom. Tri faktory, ktoré rozhodujú o úspechu agenta. Rady, ako zvládnuť pesimistu v tíme. Skrytá hodnota úspešných predajov. Dve situácie, kedy a ako hľadať faktory úspechu. Informácie získané od zákazníka zužitkované pri predaji.