Povinnosti členov orgánov obchodnej spoločnosti a súkromnoprávne následky ich porušenia - Csach, Kristián
Systematický prehľad povinností členov orgánov kapitálových obchodných spoločností a súkromnoprávnych následkov ich porušenia, najmä s ohľadom na rozhodovaciu činnosť slovenských súdov.