Telepráca ako forma organizácie práce - Treľová, Silvia
Trend pracovať z domu za zvyšuje. Telepráca je založená na zmluvnom základe. Právny aspekt vymedzenia pojmu telepráca a poukazuje na problémy súčasnej aplikačnej praxe. Otázka bezpečnosti zamestnanca a jeho kontroly.