Zmeny v zdanení príjmov zo závislej činnosti podľa zákonov schválených v roku 2019 - Mezeiová, Viera
Príjmy fyzických osôb sa zdaňujú podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Tento zákon bol v roku 2019 niekoľkokrát novelizovaný, pričom pre príjmy zo závislej činnosti tieto novely priniesli pomerne veľký okruh novelizačných bodov. Hlavné zmeny, ktoré zdanenie príjmov ovplyvňujú ešte v roku 2019 a aj tie, ktoré zdanenie týchto príjmov ovplyvnia v nasledujúcich rokoch. Ilustračné príklady.