Autonomie smluvní vůle na příkladu paušalizace příplatků v kolektivní smlouvě - Štefko, Martin
Paušalizácia zákonných príplatkov za prácu nadčas v sobotu alebo v nedeľu. Autorov postoj k nejasnému jazykovému zneniu Zákonníka práce. Problém tzv. čiernych pasažierov.