Užívání nelegálních drog mezi dospívajícími v ČR: současné trendy ve vývoji situace - Chomynová, Pavla
Užívanie návykových látok v období dospievania prináša rad rizík v oblasti zdravia a sociálneho vývoja jednotlivca a súčasne zvyšuje výskyt negatívnych zdravotných a sociálnych dôsledkov v dospelosti. Európska školská štúdia o alkohole a iných drogách (ESPAD). Prehľad o situácii v oblasti užívania nelegálnych drog medzi dospievajúcimi v ČR na základe výsledkov štúdie ESPAD (2015).