Internationalization and Foreign Market Entry - Dugasová, Barbora, 1986-
Vplyv internacionalizácie na podnikanie v kontexte vstupu na zahraničný trh. Vysvetlenie procesov vstupu (rozhodovanie, výber, načasovanie, spôsob). Formy vstupu zahraničného kapitálu na trh.