Návrh a hodnotenie logistického systému - Svitek, Radovan
Návrh výrobných a logistických systémov - súvisiace problémy. Softvérové riešenie pre návrh a hodnotenie logistického systému. Softvérové riešenie Ceit Table - nástroj pre návrh výrobného a logistického systému v 3D prostredí.