Financing of Innovation Activities of Small and Medium - Sized Enterprises - Belanová, Katarína, 1978-
Analýza inovačných aktivít MSP a ich financovanie v SR. Súčasné postavenie Slovenska v zahraničných prieskumoch hodnotiacich jeho inovačné aktivity. Odporúčané opatrenia na zvýšenie inovačných aktivít MSP.