Eligibility of Social Factors in Taxation - Zubaľová, Alena, 1959-
Porovnanie vplyvu sociálnych faktorov zdanenia na výsledné zdanenie jednotlivcov v krajinách V4 na základe porovnania súčasných sociálnych faktorov pri zdaňovaní jednotlivcov. Odpočítateľné položky a daňové bonusy použité v krajinách V4.