Reconstruction personnelle et limites du bonheur dans les Lettres de Milady Juliette Catesby de Marie-Jeanne Riccoboni - Tureková, Andrea, 1979-
Zameranie sa na tretí román od spisovateľky Marie-Jeanne Riccoboni. V románe autorka využíva tému milostného nedorozumenia a naznačuje originálny spôsob zmierenia sa milencov. Autorka prináša nový charakter ženskej hrdinky, ktorá sama dokáže nájsť svoje šťastie prostredníctvom osobného znovuzrodenia.