Economic Diplomacy in the Energy Sector in EU's Eastern Vicinity - Dusciac, Dorin
Európska stratégia v oblasti energetickej bezpečnosti vo východnej Európe. Ruská stratégia energetickej bezpečnosti voči svojim susedom.