Nové legislatívne predpisy v školách a školských zariadeniach - Pivarníková, Oľga
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Práva a povinnosti pedagogických a odborných zamestnancov. Etický kódex. Predpoklady na výkon pracovnej činnosti. Posudzovanie splnenia kvalifikačných predpokladov. Pedagogické kategórie, kariérové stupne a kariérové pozície.