Všeobecne záväzné nariadenie o určení výšky finančných prostriedkov na mzdy a prevádzku - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika financovania škôl a školských zariadení z rozpočtu obce. Poukázanie na povinnosti obce určiť výšku finančných prostriedkov na mzdy a prevádzku na žiaka, poslucháča a dieťa školy alebo školského zariadenia. Príklady výpočtov.