Znalostný manažment v školskom prostredí - Rapčanová, Zuzana
Znalosti ako nehmotný kapitál organizácie. Definovanie znalostného manažmentu, atribútov implementovania znalostného manažmentu do prostredia škôl a školských zariadení. Bariéry pri zavádzaní do prostredia školy. Tri skupiny znalostí.