Etický kódex ako reflexia zmeny a jej nástroj - Bojnák, Štefan
Predpoklady vzniku etických kódexov a jeho podoby. Účel kódexu. Filozofické a sociálno-psychologické východiská etických kódexov. Stanfordský väzenský experiment. Milgramov experiment. Aschov experiment.