Emirati Diplomacy: A Non-Western Perspective - Guéraiche, William
Tradičné piliere emiratskej zahraničnej politiky. Malý štát medzi regionálnym napätím. SAE, centrum sveta. Branding Nation ako, inteligentná sila emirátov. Vplyv branding Dubai na emiratskú diplomaciu. Medzinárodná pomoc ako nová značka. Prelom arabskej jari.