Konflikt záujmov a ochrana verejného záujmu v samospráve - Sýkora, Jozef
Konfliktné udalosti, ktoré môžu v samospráve vzniknúť, a to pri plnení pracovných povinností či vybavovaní stránok, alebo pri výkone funkcie starostu obce, poslanca obecného zastupiteľstva, alebo hlavného kontrolóra.