Quo vadis európska obrana a bezpečnosť - Ivančík, Radoslav
Európska obrana a bezpečnosť na konci druhej dekády 21. storočia. Rast výdavkov na obranu ako jeden z primárnych predpokladov zvyšovania úrovne európskej obrany a bezpečnosti.