Vstup Turecka do Evropské unie v kontextu zahraniční politiky vůči Sýrii - Bauerová, Helena
Vzťah Turecka a Európskej únie a Sýrie. Sociálny konštruktivizmus a europeizácia. Zmeny v zahraničnej politike - arabská jar a migračná kríza.