Vývoj počtu študentov vysokých škôl s osobitným zreteľom na študentov prírodných a technických vied na Slovensku - Kollár, Roman
Vývoj počtu študentov VŠ s osobitným zreteľom na študentov prírodných a technických vied v SR. Ako podklad poslúžili oficiálne štatistiky o nástupe študentov na VŠ z oddelenia vysokého školstva CVTI SR. Dáta ukazujú, že celkový počet študentov kontinuálne klesá, ale štruktúra študentov rôznych študijných odborov zostáva podobná.