Slovenský rozpočet? Kompromisný, ale v poriadku...
Schválenie návrhu rozpočtu verejnej správy na roky 2020-2022. Hoci by slovenská vláda mala mať už vyrovnaný rozpočet, počíta s deficitom 0,49 % HDP. Príčiny nevyrovnaného rozpočtu. Vnímanie deficitu národnou rozpočtovou radou. Negatívny vplyv v rámci dôchodkového systému.