Kryptoměny a legalizace výnosů z trestné činnosti - Plecitý, David
Kryptomeny sa čoraz viac začínajú využívať ako nástroj k legalizácii výnosov z trestnej činnosti. Snaha ČR o legislatívnu úpravu v rámci služieb s virtuálnou menou. Najčastejšie typy trestnej činnosti v oblasti kryptomeny.